Een gezamenlijk EPD voor alle locaties

Op 4 november zijn alle locaties van het Dijklander Ziekenhuis overgestapt naar hetzelfde elektronische patiëntendossier (EPD). Hiermee werken alle medewerkers in hetzelfde systeem, met dezelfde werkwijze en gegevens. Ook is nu Mijn Dijklander beschikbaar voor alle patiënten, voor online toegang tot het eigen dossier.

Nieuwe naam Dijklander officieel in gebruik

Sinds 7 januari 2019 is de naam van het Dijklander Ziekenhuis officieel in gebruik genomen. Op die dag werden de vlaggen gehesen, keycords uitgedeeld en werd het Dijklander gedicht onthuld. Ook de nieuwe website www.dijklander.nl ging live.

Klaar voor de toekomst dankzij verbouwingen

Ook in 2019 is er in Purmerend en Hoorn flink verbouwd. Het nieuwe scopiecentrum in Purmerend werd geopend en de kinderafdeling in Hoorn werd dankzij een grote sponsoractie helemaal verbouwd. 

Online arbeidsmarkt-campagne gestart

Het Dijklander Ziekenhuis is een online reclamecampagne gestart om verpleegkundigen te werven. Ook is een speciale website voor werkzoekenden gelanceerd. Een aantal medewerkers vormt het gezicht van de campagne.

Immuuntherapie longkanker gestart in Dijklander Ziekenhuis

Dankzij de nauwe samenwerking met het Amsterdam UMC kunnen patiënten met longkanker sinds kort voor immuuntherapie terecht in het Dijklander Ziekenhuis, in Hoorn en Purmerend.